A magyar Mr. és Mrs. Preston

 2010.08.05. 13:40

Akik látták a sorozatot, meg a filmet, tudják, hogy kikről van szó. :) Akik nem, azoknak megsúgom, hogy Carrie-ről és Mr. Big-ről a Sex és New York-ból.

Miután megnéztük a filmet, beszélgettem egy barátnőmmel, hogy nekem az ő kapcsolatuk az idealizált párkapcsolat. Talán azért, mert nagyon régóta együtt vannak, nagyon nagy szerelem az övék, és a végén mégiscsak happy end van. :) A barátnőm azért kicsit szkeptikusan visszakérdezett, hogy "azon a sok sz@ron is túl akarsz esni?", és igen, tudom, volt sok rosszban részük, de mégis olyan egymáshoz illőek.

Egy másik barátnőm azt mondta, hogy ok, de ez nem valóság. Ilyen nincs, ez csak egy film, egy mese.

Viszont... 

Van két csodálatos ember a baráti körömben, akiknek most hétvégén volt a házassága. Számomra ők is a tökéletes párt képviselik, és talán az ő életük is egy kicsit olyan, mint Carrie-é és Big-é a filmből. Némi vitatkozással, különléttel, de inkább egy hatalmas adag szerelemmel, tisztelettel, szeretettel egymás iránt, ami még ma is - és remélem még sokszor 14 évig - összetartja őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://frenchlady.blog.hu/api/trackback/id/tr722201138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása