VB

 2010.07.05. 21:51

Nem vagyok egy nagy foci rajongó, de a VB-t általában meg szoktam nézni. Ill. inkább csak a 8-ad döntőnél, vagy csak a döntőnél kapcsolom be a tévét.

Idén, mivel a főnökség foci függő, kicsit többet néztük a VB-t, akár céges szinten is, így egy pár dologra rádöbbentem. :)

1) Az idei VB-n az összes papírforma borul... Kiestek a franciák, az olaszok, a brazilok, az argentínok, így a bukik egész sok pénzt tudnak benttartani...

2) Egy dolgot senki nem vitathat el a VB-től... (még mi csajok sem...), ha nem otthon nézel egy meccset, hanem kimész valami nagyobb térre együtt szurkolni másokkal, akkor szerintem felemelő érzés az, amikor több száz ember egyszerre tombol, éljenez, amikor a csapata gólt lő, vagy helyzetbe kerül.

3) és végül, de nem utolsó sorban... Hölgyeim, nézzünk csak mélyen magunkba... Miért nézünk esetleg mi is focit... Nem, nem a futball szeretetéért... Inkább a focisták kidolgozott alakjáért, szuper szexi megnyílvánulásáért, és persze az összebeszélésekért, hogy kit, hogyan, és mikor is vigasztalnánk meg a kieső csapatokból... Ugye???!!! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://frenchlady.blog.hu/api/trackback/id/tr972131928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bsteve 2010.07.06. 10:24:22

nemcsak a kidolgozott alak a valami egy nőnek, tudtommal a nők az öltönyre is buknak... hát akkor ezt nekik: öltönyös pasik a foci pályán :D
www.youtube.com/watch?v=O--NB3MtCr8

'Or 2010.07.06. 10:42:50

Mondjuk azért cipőt is cserélhettek volna hozzá... ;)
süti beállítások módosítása