A nyomás

 2010.05.17. 23:09

Mostanában - legalábbis, ahogy én látom - egyre többen egyre nagyobb nyomásoknak vagyunk kitéve. Ott van a munkahelyünkön való megfelelés, aki családos, annak a családban való helytállás, nőknek a munkában való érvényesülés persze a női szerepkör megtartásával, férfiként pedig a férfi erő demonstrálása, és így tovább...

Viszont most egy másféle nyomásról szeretnék írni... Ami sokkal kellemesebb...

Belegondoltunk már, hogy mi mindenre jó az ölelés??? Miért jó érzés, ha átölelnek? Hogyan hat ránk, ha valaki szorosan megölel, mit indít, vagy éppen állít meg bennünk egy-egy ilyen megnyilvánulás?

Ugyanis, ha éppen dühös, vagy ideges vagy, és szorosan átölelnek, és sokáig tartanak - azaz nyomást gyakorolnak rád -, akkor a szívdobogásod visszatér a normális ritmusába. Ez persze nem csak arra az emberre hat, akit ölelnek, hanem azokra is, akik ölelik őt. :) 

Úgyhogy, ha szembejön veled az utcán egy "ingyen ölelés"-es felhívás, ne hagyd ki, mindkettőtöknek jó lesz! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://frenchlady.blog.hu/api/trackback/id/tr812011651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása