Dívák

 2010.02.24. 17:44

Mint már kiderülhetett, szeretek színházba járni. Így a tegnapi estét is erre szántam, egy kedves barátnőmmel együtt. :)

A Remix c. darabot néztük meg, a Tivoli színpadon, amit mindenkinek csak javasolni tudok, mert nagyon szórakoztató, pihentető darab.

Ráadásul 3 olyan színésznőről szól, akik 40 évvel ezelőtt jobbnál jobb szerepekben, filmekben tündököltek, és a fiatalság, még ma is szívesen nézi ezeket a filmeket, zeng ódákat róluk. 

Maga a történet a darabban szereplő színésznőkről is szólhatna, hiszen ők is híresebbnél híresebb darabokban szerepeltek x évvel ezelőtt, így pl. a Macskákban, vagy a Csárdáskirálynőben, vagy esetleg a sok szerep mellett, a gyermekszínház egyik alapítójáról van szó. :)

A végén a közönség - akik többségében szintén nem a 20 éves korosztályhoz tartoztak - hol egyesével, hol kisebb nagyobb csapatokban álltak fel, és úgy éljenezték a három csodálatos színésznőt. 

És a legszebb az egészben... :) Hogy nem csak az idősebbek tisztelték meg ezzel a hölgyeket, hanem mi fiatalok is állva tapsoltuk a szenzációs alakítást. 

A bejegyzés trackback címe:

https://frenchlady.blog.hu/api/trackback/id/tr331787279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása