A motor

 2009.12.29. 22:47

Egy kedves új ismerős szavait idézve, nem akarok nagyzolni, de talán most fogok... :) 

Azt is hozzá tenném, hogy a saját szemszögömből nézem a dolgokat, tehát van kifele hajlania a dolgoknak...

De...

Rólam mindenki tudja, hogy imádok szervezkedni, találkozókat, bulikat, partykat, bármit... Élvezem, akkor elememben érzem magam, és nem az a lényeg, hogy kiosszak feladatokat, hanem, hogy megszervezzem, elintézzem, én magam tegyek-vegyek. :)

Mostanában nem nagyon szervezek semmit... Legalábbis nem nagyon szervezek semmit, ami a múlthoz kötne... (aki érti, érti, aki nem, annak külön elmagyarázom).

És minden nagyzolás nélkül, azt látom beigazolódni, ami velem is megtörtént az utóbbi időkben, mint szervezővel. Egy-egy buli szerveződéskor nem sok válasz érkezik innen-onnan. Egy résztől ezt már megszoktam, de én vagyok/voltam annyira akaratos, hogy ha szeretnék valamit, akkor azt próbálom megszervezni "tűzön-vízen" át. Ha kell 8 emlékeztetőt küldve, esetleg két naponta, a buli előtt felhívva mindenkit, stb., stb. :)

És talán nem csinálom olyan rosszul... Sőt... Talán újra neki kéne állnom, mert mindegy, hogy kiket mozgat az a motor... A lényeg, hogy mozgasson... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://frenchlady.blog.hu/api/trackback/id/tr231631545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása