Csak óvatosan...

 2009.12.22. 00:25

De mivel is??? :)

Most, hogy jön az Újév, talán a fejünkbe férkőzik újból az a gondolat, hogy megfogadjunk, megígérjünk valamit... "Fogadom, hogy havonta min. 5000 ft-ot félreteszek", "Fogadom, hogy az Új Évben hetente kétszer eljárok sportolni", vagy hacsak a közel múltra tekintünk vissza... Mennyi mindent tudunk ígérgetni a "Mikulásnak", csak azért, hogy kapjunk ajándékot... Hogy jó kisfiúk, kislányok leszünk, hogy megesszük a spenótot, a sóskát, stb., stb... :)

És igen, mennyi mindent tudunk könnyen, minden meggondolás, megfontolás nélkül ígérni, megfogadni... Ugye, majd tíz év múlva hozzám jössz feleségül? Persze..., hangzik a válasz két tízenéves szájából... Ha nem házasodsz meg, akkor ugye majd x évesen megházasodunk? Hangzik a kérdés, két huszonéves titkos "szerződésében"... És még megannyi könnyen jött-ment szó, ígéret...

De vajon... Belegondoltunk, hogy ezek talán mennyire nem csak szegről-végről vett dolgok, hogy igenis, komoly kötelékek, amik bizony arra is képesek, hogy két ember között egy láthatatlan bilincset alkossanak, és így "láncolják" egymáshoz őket.

És vajon szükségünk van-e, az összes Benőre, akiknek megígértük az oviban, hogy "nőül vesszük őket", vajon szükségünk van-e ezekre a kötelékekre??? Szóval, csak óvatosan velük. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://frenchlady.blog.hu/api/trackback/id/tr411614786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemego76 2009.12.22. 12:21:23

Az első feléhez:
baráti kis vacsorán négyen pont ilyenekről beszéltünk, de inkább vágyakról, mint sem elhatározásokról! :)
süti beállítások módosítása