30 és 1 hónap

 2009.07.08. 23:58

Vajon a címből kiderül, hogy hány éves is vagyok ma??? ;)

Igen, 30 és 1 hónap. :)
Aki már annyi, tudja milyen, aki elmúlt, szerintem szívesen emlékezik, de aki még nem érte el, csak lassan közelít, valami miatt nagyon parázik a híres-neves 3 X-től. :) 
Legalábbis ezeket a híreket hallom/hallottam a barátaimtól a nagy nap előtt.
És bevallva én is kicsit jobban izgultam, tele voltam a hasam pillangókkal (ahogy az angolok mondják), de köszönhetően sok mindenkinek (főleg annak a 12 embernek, akik személyesen is velem ünnepeltek, és persze a többieknek, akik nem tudtak eljönni, de gondoltak rám) a kezdeti izgulás elmúlt, megnyugvás, boldogság és öröm lépett a helyébe, természetesen meghatottsággal együtt. :)

Azért, ha belegondolunk, vajon miért is félünk az abc egyik utolsó betűjétől, ha az háromszor van egymás mellé leírva??? ;)

Senki nem tudja... De ha valaki igen, akkor az légyszi szóljon már nekem is! :)

Ha erre a kérdésre nincs is válaszom, azt azért tudom (tudjátok az 1 hónap már nagy tapasztalat... :)), hogy 30-on túl is van élet, sőt!!! Nem mondom, hogy rögtön megnyertem a lottó ötöst, lett hirtelen lakásom, autóm, lett egy szerető férjem, gyerekeim, boldog, szép csöpögős filmbe illő életem, DE nem panaszkodom, MERT nagyon jól érzem magam!!! És, ha nem is rögtön mindent egyben, de azért törekszem a fent említett dolgok elérésére...

Mottó... Csak nem lehet olyan nagy, és megmászhatatlan az a Maslow piramis! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://frenchlady.blog.hu/api/trackback/id/tr21235460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cipó 2009.07.10. 09:33:26

Én úgy gondolom, hogy ez a bűvös 30-as szám azért ilyen misztikus, mert az ember ezzel a korral tényleg elérte a felnőtt kort, és tudja hogy most már felelősségteljesen kellene viselkedni.De a legtöbb ember úgy gondolja hogy mindenki annyi éves amennyinek belül érzi magát.Te mennyinek érzed magad?

'Or 2009.07.12. 22:56:51

Abban ugyan nem vagyok biztos, hogy sikerült-e elérnem a felnőtt kort, bár úgy gondolom, hogy biztos léptekkel haladok felé. Nekem a 30 abszolút nem negatív változásokat hoz/hozott, és nagyon jól érzem magam, így abszolút nem számít, hogy milyen szám jön ki az idei év és a születési évem különbözetéből. :D
süti beállítások módosítása