Montague és Capulet

 2010.02.17. 18:44

Azaz a családok találkozása... 

A tréningen ahova járok (ill. mivel vége van, már csak jártam) sokszor beszélgettünk a párkapcsolatokról, és azok hátteréről, eredetéről, összeillőségéről és persze a szerelemről. :)

Mint megtudtuk a csoportvezetőnktől, a családállítás rendszere szerint nem elég "csak" szerelmesnek lenni, mert bár gyönyörű kapcsolat lehet belőle, de nem biztos, hogy mindez elég ahhoz is, hogy sokáig kitartson. (Ok, ezt azért józan paraszti ésszel is tudjuk). Viszont, ha jobban belegondolunk, amikor megházasodik két ember, igazából a két család válik eggyé, két családi ág találkozik.
Lehet, hogy az egyik családban domináns férfiak vannak, így pont illik ahhoz a nőhöz ill. annak családjához, ahol szükség van az erős férfi vérre.
Esetleg az egyik család folyamatosan áldozat, míg a másikban túlteng az "elkövető", vagy az ítélkező.
Vagy lehet, hogy két házasulni készülő utódban ér véget egy hosszan húzódó viszály, mint ahogy a Rómeó és Júliában is.

Szóval, ha esetleg szétmegy egy kapcsolat, és miután felnyaldostuk az összes sebünket, átrágtuk, hogy mit, hogy, miért kellett volna máshogy csinálnunk, el kezdhetjük számbavenni azt is, hogy mennyire illett össze a családunk... De ugye ez a szép az életben. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://frenchlady.blog.hu/api/trackback/id/tr871766988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása