Miért csináljuk?

 2009.12.21. 00:24

Egy szakítás után, miért írunk pl. blogot? Vagy miért vesszük fel a súlyzókat, és erősítjük magunkat? Miért megyünk el futni? Miért kocsikázunk csak úgy szerte-szét a városban?

Hogy miért??? :)

Ugye tudjuk ott bent mélyen a választ, akkoris, ha ágállunk ellene...

Igen, miatta... 

Miatta, hogy meg tudjuk mutatni, hogy mennyit változtunk. Hogy mennyivel fessebb, jobb pasik lettünk, hogy mennyit változott a felfogásunk, hogy esetleg összefussunk vele a szigeten, vagy megpillantsuk az ablak mögött... 

Aztán...

Idővel, magunk miatt írjuk a blogot (akkor is, ha bennünk marad, hogy igenis megmutatom neki), magunk miatt emelgetjük a súlyokat, a tüdőnket akarjuk erősíteni a futással, és csak azért megyünk arra, mert egy szép emlék... :)

Idővel... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://frenchlady.blog.hu/api/trackback/id/tr201612152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemego76 2009.12.21. 00:58:16

Sport?
Vagy magad miatt? Mert régen sportoltál, tudod hogy az mire képes. Tudod hogy ott ki tudsz kapcsolni.
Lehet eldöntötted fejben hogy NEM FOGOD látni. Ezért bár szeretnéd, nem keresed.
Azt hiszem, sokszor igazad lehet, de mi van, ha MAGAD miatt teszed?

Napló?
Csak hogy kiírd? Ha legközelebb ebbe kerülsz, akkor emlékezz, mit hogyan tettél, vagy hogy nem kéne tenned?

Nem tudom, miért írunk ilyenkor naplót.

'Or 2009.12.21. 01:12:01

@nemego76:
Ok-ok. Van, hogy magunk miatt is, ezt is leírtam (csak az már lehet, nem annyira fogott meg, hogy lereagáld)... :)
Újraolvasni, és tanulni belőle? Lehet, hogy másoknak ez megy... Én írtam elég sok naplót már, de soha nem azért lapoztam vissza, hogy tanuljak belőle. Bár néha beleolvasgatva, talán pont olyan dolgokat olvastam, amiből tanulhattam... :)

nemego76 2009.12.21. 01:18:33

@'Or:
Sport: Hogy miért kezdi el az ember,először "Ő" érte, aztán csak maga miatt. Én itt ragadtam le, ez a rész fogott meg :)

napló: eegen, talán rossz szavakat használtam. Ha én naplót írok, néha visszaolvasok, hogy mikor hol jártam, hogy éreztem magam. Néha jó visszatekinteni? Passz. Itt most nem tudok okoskodni :)
süti beállítások módosítása